به گزارش خبرگزاری حوزه، مؤسسه امام هادی علیه السلام تاکنون موفق به برگزاری ۳۹ دوره آموزش کوتاه مدت در چند حوزه دانشی از جمله دینشناسی، قرآن، حدیث و تاریخ شده است.
حجت الاسلام اکبری در گفت و گویی، با بیان اینکه پس از برگزاری این دورهها، جهت تکمیل آن، رویداد پژوهشمحور اعتلاء را با مشورت اساتید و متخصصان رشتههای مختلف علوم اسلامی و انسانی طراحی کردیم، گفت: این رویداد، از رصد موضوع و نیازهای علمی در زمینههای مختلف اعتقادی، تفسیر، حدیث، تاریخ و کلام، آغاز و از مرحله پالایش موضوعات و اولویتبندی آن، عبور، و با محور تحقیق و پژوهشِ کامل درباره اولویتهای انتخابی و نشر و ارائه آن، خاتمه مییابد.
دبیر این رویداد پژوهشمحور افزود: در اوّلین گام این طرح، وارد عرصه مهم تاریخ اسلام شدیم تا بتوانیم با کمک اساتید و متخصصان این عرصه، رصد، پالایش و تحقیق و پژوهش را در زمینه موضوعهای مربوط به تاریخ به سرانجام برسانیم و نتیجه کار را در مرحله نخست به عنوان پایه علمی برگزاری دورههای آموزشی کوتاه مدت مؤسسه قرار دهیم و در مرحله بعد، تقدیم جامعه محقّقان و پژوهشگران این عرصه نماییم.
حجت الاسلام اکبری در ادامه با بیان اینکه آراء اساتید برجسته حوزههای دانشی مذکور را در این زمینه جویا شدهایم، گفت: با انتخاب موضوعات پژوهشی و کلانشبهات و چالشهای تاریخ اسلام و تشیّع در سه سطح درونمذهبی، دروندینی و فرادینی که تاکنون کار علمی درخوری پیرامون آن صورت نگرفته، توسط اساتید و اهل فن، آنها را به محققان و پژوهشگران جهت انجام طرحهای پژوهشی ارائه خواهیم کرد.
دبیر رویداد پژوهشمحور اعتلاء در قسمت دیگری از این گفت و گو مطرح کرد: در همین راستا، اوّلین فراخوان این رویداد را با محوریت تاریخ اسلام اعلام میکنیم تا اساتید و پژوهشگران ارجمند بتوانند در این کار بزرگ علمی با ارائه مقالات علمی پژوهشی یا علمی ترویجی شرکت نمایند و از مزایای آن بهرهمند شوند.
وی افزود: از مزایای شرکت در این رویداد، میتوان به موارد زیر اشاره کرد: حرکت به سمت کاربردیشدن علوم و دانشهای حوزوی در مسیر حل مسائل، راهبری علمی زیر نظر استاد راهنما و مشاور، چاپ و نشر مقالات برتر، امکان ارائه مقالات برتر توسط پژوهشگران در نشستها و کرسیهای علمی مؤسسه، بهرهمندی از کتابخانه و محیط کار علمی مؤسسه، و حمایت مالی مکفی.
حجت الاسلام اکبری بیان داشت: شرایطی که برای شرکتکنندگان در نظر گرفتهایم عبارتند از: اتمام امتحانات پایه دهم و اشتغال به تحصیل در دروس خارج اساتید برجسته حوزه (حداقل دو سال)؛ سابقه نگارش و چاپ اثر علمی در رشتههای علوم انسانی و اسلامی (حداقل یک مقاله علمی در نشریات و مجلات معتبر؛ یا پایاننامه، کتاب و اثر علمی) و احراز صلاحیت علمی در موضوع پژوهش در مصاحبه.
وی در پایان سخنان خود گفت: اساتید و پژوهشگران ارجمند، میتوانند از ابتدای ماه مبارک رمضان تا پایان آن (۲۲ فروردین ۱۴۰۳)، با مراجعه به کانال مؤسسه امام هادی علیه السلام (https://eitaa.com/emamhadi_qom)، لینک ثبتنام این رویداد را دریافت، و با وارد کردن مشخصات درخواستی، در آن ثبتنام نمایند.
همچنین در صورت هر گونه ابهام با شماره ۰۲۵۳۷۷۲۵۲۲۵ تماس حاصل کنند.